اولترافيلتراسيون (UF) Ultrafiltration ، از اين نوع غشاء براي جداسازي ماكرو مولكول هايي با اندازه بين 20 تا 1000 انگستروم به كار مي رود. تمام نمك هاي حل شده و مولكول هاي كوچكتر از اين محدوده عبور مي كنند.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۲ اسفند ۱۳۹۹ساعت:
۱۰:۳۲:۵۱ توسط:آوا موضوع:
نظرات (0)
آنچه عسل را به محصولي جذاب تبديل مي كند محتواي تركيبات گياهي زيستفعال و آنتي اكسيدان هاي آن است. عسل هاي تيرهتر به طور معمول مقدار بيشتري از اين تركيبات را در خود جاي داده اند.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۲ اسفند ۱۳۹۹ساعت:
۱۰:۳۱:۳۷ توسط:آوا موضوع:
نظرات (0)